Qui Som?

Josep Filiprim
Ildefons Tobau
Ildefons Tobau

La revista Coma-ruga surt per la necessitat d’un col·lectiu de gent, “La Penya”, per poder expressar-se lliurement i manifestar les inquietuds respecte a la nostra població i també per altres temes d’interès general.

Som ciutadans de la República de Catalunya i no tenim pèls a la llengua, però preservem el nostre anonimat; la llei mordassa espanyola encara ens obliga.

De totes maneres podeu contactar-nos i en tots cas si voleu exposar alguna notícia o denunciar un fet, podeu enviar el text i les fotografies perquè les publiquem. Respectarem el vostre anonimat i destruirem el correu en acabat.

Si sou part afectada i voleu que es rectifiqui qualsevol publicació que creieu injusta, podeu enviar-nos les proves que puguem contrastar al correu que trobareu dessota i després d’analitzar-les decidirem si s’ha de rectificar. Nosaltres també ens podem equivocar.

Ara bé, enviar-nos missives arrogants o amenaçar-nos amb advocats o les set plagues d’Egipte… doncs no us molesteu, ens ho passem pel cul, sincerament.


Josep Filiprim i la Penya |

e-mail: [email protected]