El conegut pastillero, Alberto Rivera, titlla a Puigdemont i als seus consellers “colpistes de cotxe oficial”

Fa pena llegir les declaracions d'aquest "pastillero" en plena tangana mental. Ni els consellers tenen por de ser sancionats, ni de perdre el sou públic ni el patrimoni i així ho estan demostrant. No obstant això, tu sí que dónes suport a corruptes, lladres i anti-demòcrates amb la condició que no perillin les teves dosis diàries de la merda que estiguis xutant-te.

El president de CiUdadanos, Alberto Rivera, ha tillat “colpistes de cotxe oficial” als membres del Govern de Catalunya i ha assenyalat que, tot i que volen assolir la independència a través d’un referèndum il·legal, a la vegada tenen por de ser sancionats, perdre el seu sou públic i posar en risc el seu patrimoni per incomplir la llei.

“Aquests senyors són colpistes però de cotxe oficial, de sou públic, de seguir vivint del càrrec polític que tenen. Ser revolucionari en cotxe oficial és una mica contradictori, i aquests són senyors que viuen molt bé, que tenen un sou públic, que tenen la casa a la platja i temen que els treguin el patrimoni si incompleixen la llei “, ha declarat en una entrevista amb Europa Press.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí