Guiris Go Home

Es sorprenent, que la comunitat de veïns del bloc 57 de la avinguda Palfuriana no hagi fet res per desfer aquest despropòsit. Es que esperen una subvenció del ajuntament per pintar aquest tros de paret?

Des de fa casi 2 anys, a la paret que dona a la plaça de la finca número 57 de l’avinguda de Palfuriana de Sant Salvador, un tarat va pintar-hi un graffiti on hi posa “Guiris Go Home”. (Estrangers aneu a casa).

El curt de gambals que va escriure això, no n’estem segurs si sap que Sant Salvador es una població eminentment turística i per tant gran part de la seva economia esta basada en las persones que hi venen.

Be, de totes maneres ja no si pot fer gran cosa i malauradament els centres psiquiatria no atenen aquest tipus de patologies.

De totes maneres es sorprenent, que la comunitat de veïns del bloc 57 de la avinguda Palfuriana no hagi fet res per desfer aquest despropòsit. Es que esperen una subvenció del ajuntament per pintar aquest tros de paret?

 

1 COMENTARI

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí