Multes de 6.000 € per banyar-se al costat del port de Coma-ruga

Els socorristes alerten que és perillós ia la zona hi ha bandera vermella permanent.

És un dels punts més perillosos de les platges del Vendrell. Està senyalitzat amb cartells a la bocana del port i amb una bandera vermella permanent, però encara hi ha banyistes que decideixen jugar-se la vida en aquesta zona de la platja de Coma-ruga.

Ara l’Ajuntament, en coordinació amb l’empresa que realitza la vigilància, ha incrementat els senyals i avisa que la sanció per banyar-se en aquest punt pot arribar a ser de 6.000 euros.

En aquest punt l’Ajuntament del Vendrell ja va multar fa unes temporades a un banyista de 80 anys que, a més de fer cas omís als socorristes i a la Policia Local que li demanaven que sortís de l’aigua, els va insultar. La multa va ser de 1.125 euros.

Les sancions estan contemplades en la Llei de Costes per «les accions o omissions que impliquin un risc per a la salut o la seguretat de vides humanes». Perquè a més de la vida del propi irresponsable, estan en joc les dels que es llancen al rescat.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí