Felip VI estaria disposat a dialogar amb els partits independentistes

Felip VI estaria disposat a dialogar amb els partits independentistes, segons ha informat el president del Parlament balear, Baltasar Picornell, després d’una audiència amb el Rei a Palma, que ha explicat que “està intentant parlar amb les parts que realment estan disposades a bastir aquests ponts”.

Segons Picornell, ell i el Monarca han parlat sobre la necessitat de “bastir ponts” amb Catalunya i dialogar per desencallar la situació actual, però, això sí, Felip VI ha reconegut que “és molt difícil” perquè, ha lamentat, “hi ha partits més reticents i partits més disposats al diàleg”.

El Rei s’ha reunit avui amb diferents autoritats mallorquines començant per la presidenta balear, Francina Armengol, que ha reclamat a Felip VI una “millora de l’entesa institucional que ha propiciat el canvi de govern a l’Estat i l’èxit de la gestió de l’obertura dels jardins de Marivent”.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí