El Govern invertirà 1,9 milions d’euros en el nou accés al port de Coma-ruga

La Generalitat invertirà 1,9 milions en la construcció del nou accés al port de Coma-ruga (Tarragona), i les obres començaran aquest octubre, segons ha informat aquest dijous en un comunicat la Conselleria de Territori i Sostenibilitat.

E

Port De Coma-ruga
Port De Coma-ruga

s tracta de la segona fase de les obres en aquest port, el termini d’execució previst és de deu mesos i l’objectiu segons el comunicat és “arribar a una infraestructura que millori l’operativitat i la gestió” del port de Coma-ruga.

A més, el pla preveu altres accions com l’ampliació del moll nord del port de Coma-ruga, una millora de la senyalització i la construcció de noves connexions telefòniques, elèctriques i d’aigua, entre d’altres.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí