Detingut un veí del Vendrell per tràfic de drogues

La Policia Local troba embolcalls de cocaïna, marihuana i haixix a l’interior del seu vehicle

La Policia Local del Vendrell ha detingut un veí de la ciutat de 54 anys per un presumpte delicte de tràfic de drogues. Durant una vigilància preventiva a Coma-ruga aquest dimecres al vespre, una patrulla va aturar un vehicle que tenia una deficiència en l’enllumenat i va detectar un comportament estrany del conductor, motiu pel qual es va procedir al seu escorcoll i al del vehicle. Els agents van extreure diferents embolcalls que estaven amagats en el taulell de comandament i que, presumptament, contenien 2,6 grams de cocaïna, 0,6 grams de marihuana i 10,3 grams d’haixix. A més, a les butxaques del conductor es van trobar un total 665 euros en efectiu. La policia va detenir el conductor del vehicle per un presumpte delicte contra la salut pública i i ja s’han instruït les diligències corresponents per passar-lo a disposició judicial.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí