El fiscal demana 2 anys i 6 mesos a una jove per fer acudits a Twitter amb Carrero Blanco

El dictador Franco i Luis Carrero Blanco

Prop de 50.000 tuits porta en les últimes hores a la xarxa social de Twitter Luis Carrero Blanco. El que va ser president del Govern durant els últims anys de la dictadura franquista és tendència a Twitter 43 anys després de la seva mort, en un atemptat perpetrat per la banda terrorista ETA. El motiu no és altre que el missatge que ha publicat la tuitera @ kira_95.

Cassandra“Radical feminista. Noia transgènere. Voluntària”, de 21 anys i estudiant d’Història a Múrcia-, va rebre el passat 4 de gener un telegrama perquè acudís immediatament al Jutjat central d’instrucció número 5 de Múrcia. “Va arribar una carta certificada a casa perquè fos immediatament al jutjat on tenia un acte del fiscal que m’acusava d’humiliació a les víctimes del terrorisme, concretament al general franquista Carrero Blanco”. El fiscal demana a Cassandra, amb més de 5.800 seguidors a Twitter, “dos anys i 6 mesos de presó, més 3 anys de llibertat vigilada per fer acudits” sobre el que va ser mà dreta de Francisco Franco.

El text del seu missatge va acompanyat de dues fotos de folis que recullen els “acudits” pels que ara pot ser processada (datats entre el 2013 i el 2016). En un d’ells, del 20 de desembre del 2013, escriu: “A tres metres sobre el cel. Producció: ETA films. Director: Argala. Protagonista: Carrero Blanco. Gènere: Carrera espacial”. Un altre missatge: “Kissinger li va regalar a Carrero Blanco un tros de la lluna, ETA li va pagar el viatge a ella”, i en un altre: “Feliç 20 de desembre» (acompanyat aquest últim text amb fotos de l’atemptat)

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí