Albert Sànchez Piñol esclata contra el Gremi d’Editors per haver convidat Santamaría

L'escriptor recorda l'episodi de censura de 'Victus' i elogia la dimissió de l'editora Isabel Martí

L’escriptor Albert Sànchez Piñol ha criticat durament el Gremi d’Editors per haver convidat la presidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, a l’acte de divendres per a donar suport a la candidatura de la diada de Sant Jordi com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat de l’Unesco.

Albert Sànchez Piñol
Albert Sànchez Piñol

En una publicació al seu perfil de Facebook, Sánchez Piñol ha recordat l’episodi de la censura que va patir la presentació de Victus als Països Baixos el 2014: ‘Soraya Sáenz de Santamaría, va tenir la barra, la santíssima barra, de declarar públicament que ‘el acto se ha aplazado por motivos de agenda del autor”, ha escrit.

A més, ha titllat l’acte de ‘llepaculisme repulsiu’ i ha destacat la dimissió de l’editora d’Isabel Martí del seu càrrec a la junta directiva de l’Associació d’Editors en Llengua Catalana (ALEC): ‘Sort que encara queda gent com la Isabel Martí. Ens poden ofendre, però mentre hi hagi algú com la Isabel no ens podran humiliar.’

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí