Antonio Baños, nou portaveu de ‘Súmate’

L'exdiputat de la CUP creu que l'entitat independentista de castellanoparlants ha de "deixar clar que als barris ningú té por a les urnes"

El periodista i exdiputat de la CUP Antonio Baños serà, a partir d’avui, el nou portaveu de l’entitat independentista de castellanoparlants ‘Súmate’. Baños s’incorporarà a l’equip de comunicació i s’encarregarà de la coordinació i difusió de les noves campanyes de Suma’t, de la representació comunicativa de l’entitat, juntament amb la presidenta Montse Sánchez, vicepresidents i altres membres de la Junta, així com de la interlocució amb partits, institucions i altres entitats independentistes.

Antonio Baños
Antonio Baños

En un comunicat de l’entitat, Baños assenyala que “estem encarant els moments finals i decisius d’un llarg procés polític que ha mobilitzat de manera pacífica sostinguda a bona part del país per aconseguir una república independent més justa per a tots. En aquests mesos, Súmate ha de fer un esforç extraordinari perquè aquest procés arribi a bon port”. Per aquest motiu, considera que “és important ampliar la base de socis de cara a tenir una presència més efectiva al territori i ampliar també les nostres complicitats amb les institucions i entitats del país”. Alhora, advoca per “ampliar i millorar el nostre discurs per arribar als joves que veuen com, després de deu anys de crisis, l’Estat espanyol només els ofereix el tristíssim espectacle de la corrupció generalitzada i la desprotecció dels seus drets personals i laborals”.

D’altra banda, vol arribar “a les famílies que pateixen la baixa qualitat dels serveis bàsics (sanitat educació, transport…)”, i també “als pensionistes d’aquest país per evidenciar que no només una República Catalana els garantiria les pensions, sinó que és amb l’Estat espanyol que el sistema de pensions es veu en perill en un futur molt proper”. Alhora, Baños busca “explicar que votar no és cap delicte, que decidir sobre el teu futur no és il·legal i que la democràcia no pot ser detinguda per uns jutges al servei d’un Estat demofòbic”.

Per tot això, l’exdiputat de la CUP creu que a ‘Súmate’ “hem d’estar més que mai, als carrers, a les xarxes i als mitjans. Hem de deixar clar que als barris ningú té por a les urnes. Que la nostra gent entén perfectament que les diferents postures i ideologies han de debatre i conviure i poder ser mesurades i contrastades amb el vot. Súmate aposta i treballa pel referèndum. Súmate aposta i treballa pel sí”. I conclou exclamant: “Ens veiem a les urnes!”

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí