200 comuns signen un manifest contra el referèndum

Un total de 214 membres de Catalunya en Comú, entre ells dirigents històrics d’ICV com Eulàlia Vintró, José Luis López Bulla o Joan Boada, han subscrit un manifest que crida a no participar en el referèndum de l’1 d’octubre, per estar mancat de “legitimitat” per representar la majoria. Amb el títol “L’1-O no hi anirem”, el manifest va ser redactat l’última setmana de juny i es va presentar a la reunió del passat 8 de juliol en el qual Catalunya en Comú va debatre la seva posició sobre el referèndum, encara que finalment no va arribar a votar-se perquè els seus signants compartien “aspectes principals” del document oficial que es va aprovar sobre la consulta.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí