Pablo Casado (PP) vincula el “totalitarisme” de Puigdemont amb ETA i el “dictador” Maduro

Més llenya al foc del PP cap al Govern. Si ahir Mariano Rajoy ja va denunciar la “deriva autoritària” de Carles Puigdemont, ara ha estat el vicesecretari de comunicació del partit, Pablo Casado, que ha parlat de “totalitarisme” amb referència als dirigents independentistes.

En el marc de l’escola d’estiu Miguel Ángel Blanco que organitzen les joventuts del PP, Nuevas Generaciones, a Bilbao, Casado ha considerat que les “purgues” del president de la Generalitat “s’assemblen a Nicolás Maduro”, el president de Veneçuela, i amb l’activitat terrorista d’ETA: “També a l’absoluta intransigència que es vivia en els pitjors anys en què als constitucionalistes ens costava la vida defensar les nostres idees”.

No només ha comparat ETA amb l’independentisme, sinó que també hi ha vinculat Podem, de qui ha denunciat la seva voluntat d’acabar amb el PP. “És la mateixa litúrgia que hi havia al País Basc quan ETA matava. Pensaven que calia purgar la societat dels ‘maquetos’, d’aquells que els sobraven. Els mateixos que justifiquen ETA són els que justifiquen els totalitaris a Catalunya i els dictadors a Veneçuela”, ha advertit.

En el seu discurs ha criticat que alguns partits “radicals” busquen “cosificar” les víctimes i ha advertit que a Miguel Ángel Blanco “no l’haurien matat si hagués pertangut a un partit nacionalista”.

D’altra banda, ha acusat el coordinador general de Sortu, Arnaldo Otegi, de no ser “una persona innòcua” sinó l’autor de “dos trets a Gabriel Cisneros i qui va mantenir segrestat Javier Rupérez”. “És un pistoler confés, un terrorista a qui han enxampat”, ha sentenciat.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí