Duran i Lleida, retirat de la política fa de temporer a la recollida del préssec a les terres de ponent

Duran i Lleida, retirat de la política fa de temporer en la recollida del préssec a les terres de ponent. Encara que amb un sou brut mensual de 735 € està lluny de poder-se pagar un miserable esmorzar al Palace com en els vells temps.

Després de cobrir part dels deutes d’Unió amb el seu patrimoni personal, incloent-hi la venda de la seva estimada la bateria, encara li falten 10 milions per saldar-la definitivament.

A falta de tindre uns estudis que el capacitin per a un treball honrat i digne, ja que és advocat, ha optat per treballar de jornaler a l’empresa Fruites i Verdures Floret S.A. per tal de recollir cèntim a cèntim els diners necessaris i deixar de ser una càrrega per als bancs ja de per  castigats severament arran de l’última crisi.

Des de Coma-ruga Magazine volem expressar la nostra admiració per la integritat dels seus principis cristians i la seva determinació per assolir noves fites personals, amb tota humilitat però amb la noblesa de cor que sempre l’ha caracteritzat.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí