Push the mount

Els independentistes catalans som tan nazis i tan supremacistes, tan partidaris del totalitarisme que al nostre president, Lluís Companys, el van arrestar els nazis, el van assassinar precisament els amics dels nazis, i avui encara aplaudeixen aquella execució els fills i nets dels amics dels nazis, els actuals partidaris de la preservació de la tomba de Franco. Fixeu-vos si n’arribem a ser-ne, de nazis, tu. Els independentistes catalans som tan nazis i tan supremacistes, tan partidaris del totalitarisme, que tothom pot escriure i dir el que vulgui, insultar, difamar, enganyar, però Julian Assange no, aquest no, aquest que calli immediatament. L’activista internacional partidari de les llibertats ciutadanes i de fer públics els secrets d’Estat, no pot badar boca a favor de Catalunya o el lliuraran a les autoritats britàniques. El president de l’Equador, Lenín Moreno —això sí que és un nom presidencial i no el de Carles Puigdemont— li ha dit que prou de xerrar o que prendrà mesures com si fos un sastre. Que a Espanya no li agrada i que prou de garlar. Els independentistes catalans som tan nazis i tan supremacistes que contra nosaltres, si badem, podem trobar qualsevol dia, pel carrer, uns individus amb esvàstiques tatuades al pit, a la panxa, als braços, a l’escrot —és una suposició— que ens poden fer la cara nova si duem penjat el llaç groc, o exhibim alguna estelada o duem alguna peça de vestir groga o, simplement, si fem cara d’indígenes locals. Som tan nazis i tan supremacistes, els partidaris de la independència catalana, que qualsevol policia ens pot trencar, discrecionalment, el nas sense que passi res, com és el cas del fotoperiodista Jordi Borràs. Ens ho mereixem perquè som nacionalistes excloents, que deia aquell.

Som tan dolents i tan males persones, els independentistes, tan nazis i supremacistes, que ara es veu que el dibuixet que fa servir la Crida Nacional per la República, el qual representa un ninot convocant un altre ninot, resulta que és una proclama racista. Sí, no n’érem conscients perquè som mentalment inferiors i estem adoctrinats per tevetrès, però es veu que sí, tu, que els espanyolistes, que no estan adoctrinats per ningú i són, naturalment, més intel·ligents que nosaltres, superiors en tot, ho han vist d’una hora lluny. El ninot que convoca està dibuixat amb tinta blanca i el ninot convocat està dibuixat amb tinta negra i això vol dir, sense dubtes, que els independentistes blancs escridassem els negres espanyolistes. Perquè a Catalunya els espanyolistes, clarament, són els negres, els esclaus. Tant és que el tercer vicepresident de la Diputació d’Alacant, Alejandro Morant, del PP, fes ahir declaracions xenòfobes contra els emigrants musulmans. Com que no és independentista no pot ser de cap de les maneres, ni nazi ni supremacista, simplement té idees que han de ser respectades, perquè diu el tòpic que totes les idees són respectables mentre procedeixin dels “españoles de bien”. Nazi i supremacista ho és, per exemple, Quim Torra. I és calb. I duu ulleres. I vell. I és antipàtic. I nazi. Ja he dit abans que és nazi? Avui dia et diuen nazi com a l’Alemanya nazi et deien jueu, que és una manera com una altra de dir-te indesitjable, que vol dir enemic a destruir, que vol dir inferior. Aquí i a la Xina Popular.

Però vet aquí que si l’independentisme fos capaç d’unir-se de cara a la propera Diada, de cara a les mobilitzacions en favor dels presos i dels exiliats, de cara a la commemoració del proper Primer d’Octubre potser alguna cosa canviaria. Potser deixarien de difamar-nos i es veuria, un cop més, qui és realment el nazi i qui és la víctima. Encara hi som a temps. La fe mou muntanyes. L’altre dia m’ho va dir i repetir el vent mentre estava passejant per la riba del Fluvià fugint de la calda. Primer no ho vaig comprendre, però després m’ho va dir i repetir en anglès, perquè ho entenguessin també els turistes que per allí badaven: push the mountpush de mount

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí