El transformisme polític: Celestino Corbacho s’acosta a Falangitos-Cs i per primera vegada mostra el suport explícit a Rivera

En Celestino, com a bon depredador polític i vist que el PSC amb la mandonguilla Iceta al capdavant està en hores baixes, ha fet una finta cap a la formació falangista per veure que pot arreplegar, això si com qui no vol la cosa, clar. Socialista o falangista, quina diferència hi ha?

El Celestino

L’exalcalde d’Hospitalet de Llobregat, Celestino Corbacho, ha decidit mostrar el seu suport al projecte de Ciutadans d’Albert Rivera. Corbacho (ex del PSC però ara sense afiliació) ho ha fet a través d’un missatge gravat durant la presentació de la plataforma España Ciudadana que ha tingut lloc aquest dissabte al Moll de la Marina. L’exalcade i exministre de Treball de Zapatero ha assenyalat que Catalunya està vivint un moment de “dificultat” i ha criticat que hi hagi dirigents polítics que vulguin “derogar l’esperit de la transició i de la constitució espanyola”.

Precisament, l’exalcalde ha reivindicat la validesa de la carta magna espanyola, tot i que s’ha mostrat obert a la seva reforma. Amb tot, ha matisat, “només tindria sentit la reforma si ha de servir per a reforçar-la i poder mirar el futur des de la unitat”.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí