PP, PSOE i Ciutadans descarten una comissió d’investigació del “Rei campechano” sobre el cas Corinna

Que podeu esperar de la casta, PP, PSOE i C's, doncs amagar les vergonyes del "campechano" que també son les vergonyes d'aquests partits. Ja està bé, home, ja està bé.

La Mesa del Congrés, amb els vots del PP, el PSOE i Ciutadans, ha rebutjat aquest dimarts tramitar la comissió d’investigació demanada a finals de juliol per Units Podem, ERC , PDeCAT i altres forces del Grup Mixt sobre les suposades activitats irregulars de Joan Carles recollides en una conversa gravada per l’excomissari José Manuel Villarejo a Corinna zu Sayn-Wittgenstein, amiga del “campechano”.

En aquella conversa gravada per Villarejo, actualment en presó preventiva per delictes d’organització criminal, suborn i blanqueig de capitals, l’amiga de Joan Carles revelava que aquest tenia comptes a Suïssa i cobrava comissions.

La Mesa del Congrés ha examinat avui la iniciativa, que ha rebutjat la seva tramitació amb els vots del PP, el PSOE i Cs, formacions que han al·legat que no té encaix constitucional ja que el legislatiu no té competències per controlar al “campechano”.

Suports

El coordinador federal de IU, Alberto Garzón, va llançar al juliol  la idea d’aquesta comissió d’investigació i després van ser els diputats de Podemos Rafael Mayoral i el d’En Comú Joan Mena, els que van convidar a la resta de grups a sumar-se a la iniciativa per tal que tingués el màxim suport possible. De seguida s’hi van sumar ERC, el PDeCAT, Compromís i EH Bildu. La iniciativa es va presentar amb el suport de 90 diputats.

La Mesa del Congrés ha examinat avui la iniciativa, que ha rebutjat la seva tramitació amb els vots del PP, el PSOE i Cs, formacions que han al·legat que no té encaix constitucional ja que el legislatiu no té competències per controlar a Joan Carles.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí