Els Mossos detenen quatre persones i resolen quatre robatoris, dos amb violència, al Vendrell, Calafell i Coma-ruga

Al Vendrell, dos homes van assaltar un home al carrer amb la complicitat de dues dones, que van entretenir la víctima

Els Mossos d’Esquadra van detenir entre el 15 i el 17 de novembre dos homes de 20 i 26 anys com a presumptes autors d’un robatori amb violència. El 29 d’octubre tots dos va assaltar un veí del Vendrell al carrer, amb la complicitat de dues dones, que també van quedar detingudes, el van agredir i li van robar el telèfon mòbil i una cadena d’or. Els dos homes, que tenen antecedents, ja han ingressat a la presó. Els Mossos van saber que estaven relacionats amb un altre robatori violent el 9 d’octubre a Calafell, en aquest cas la víctima va ser un home a qui van prendre el mòbil, cent euros en efectiu, i el van agredir. En aquest robatori hi van participar dos homes més. Arran d’aquest cas els agents també van resoldre dos robatoris amb força al barri marítim de Coma-ruga.

Segons han informat els Mossos els fets van passar el passat 29 de setembre, sobre dos quarts de dotze de la nit, quan un veí del Vendrell va sortir d’un bar restaurant situat a la Rambla del Vendrell per tornar cap a casa seva. Ddues dones se li van apropar i amb l’excusa que anaven en la mateixa direcció el van acompanyar pel carrer. Quan tots tres es van haver d’aturar en un pas de vianants, dos individus van assaltar el veí, el van agredir, i li van arrabassar el telèfon mòbil i una cadena d’or. Arran de l’agressió, va patir una fractura a l’avantbraç. La investigació va permetre identificar els dos autors del robatori i els agents van comprovar que les dones, que en cap moment van ajudar la víctima, eren còmplices dels dos lladres i concretament s’encarregaven de seleccionar les possibles víctimes, d’entretenir-les per propiciar el moment oportú per ser assaltades pels dos lladres. Tres dels quatre membres del grup eren coneguts policialment, atès que tenien antecedents per robatoris i furts a la zona. Així, el passat 15 de novembre els investigadors van detenir-ne dos d’ells, un home de nacionalitat marroquina i veí del Vendrell i una dona de 39 anys, nacionalitat espanyola, veïna de Ripollet. També, el dia 17 van arrestar el segon home implicat, també de nacionalitat marroquina. Els dos homes detinguts, que sumen 12 detencions per delictes contra el patrimoni, han ingressat a presó després de passar disposició judicial del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell. Pel que fa a la dona, es va deixar en llibertat, després de declarar en dependències policials, a l’espera del judici.Dos robatoris violents en 10 dies amb un mateix autor Un dels dos detinguts, l’home de 26 anys, es va relacionar amb un altre robatori violent el passat 9 d’octubre a la zona d’oci de Calafell. En aquest cas, el lladre va participar juntament amb altres individus en l’agressió a un home a qui després van sostreure-li el telèfon mòbil i 100 euros en efectiu. Els lladres van actuar coordinats per no donar opcions a la víctima. Així, dos dels autors li van barrar el pas i la resta el van agredir per l’esquena, el van tirar a terra i van sostreure-li el mòbil i la cartera. A més de l’home implicat en els dos fets, els investigadors van poder identificar dos homes més implicats en l’agressió i el robatori. A un d’ells el van detenir el passat 16 de novembre. Es tracta d’un home de 30 anys, de nacionalitat marroquina i veí del Vendrell. El tercer lladre està identificat i li consten tres ordres de recerca i detenció de tres jutjats diferents. Resolts dos robatoris amb força a Coma-ruga La detenció, el passat dijous, del segon autor del robatori violent a la Rambla del Vendrell ha permès també resoldre dos robatoris amb força. I és que aquest darrer detingut va ser també el presumpte autor de dos robatoris comesos entre els dies 18 i 23 de setembre al barri marítim de Coma-ruga. L’home va trencar els vidres d’una finestra per accedir als immobles i endur-se aparells electrònics i diners. Els investigadors havien pogut identificar el presumpte autor però el cas continuava obert a l’espera de poder detenir-lo. Ara, amb l’arrest del passat dijous s’ha pogut resoldre els dos casos de robatori.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí