Carlos Hernández Vilamajó el psicòpata de la BRIMO’78/155

El psicòpata

Les càrregues d’ahir dels mossos a Girona i Terrassa han aixecat molta polseguera, fins al punt que avui el president de la Generalitat, Quim Torra, ha reclamat canvis urgents al conseller d’Interior, Miquel Buch. Durant els incidents, els mossos van actuar de manera salvatge i van causar desenes de ferits, entre els quals, la diputada de la CUP, Maria Sirvent, que auxiliava una persona, i un fotoperiodista de VilaWeb que anava degudament identificat. Un cas greu el va protagonitzar l’intendent dels Mossos d’Esquadra, Carlos Hernández Vilamajó.

Com es veu en les imatges, el fill de puta de l’Hernández va participar activament en les càrregues contra els manifestants. La norma preveu que un intendent coordini el dispositiu però no hi participi sobre el terreny. La coordinació es fa des de la sala CECOR, situada a la seu del departament. Per tant, no és normal que participi activament en les càrregues. Però les imatges demostren que hi era i que hi va participar. Se’l pot identificar per la insígnia de color blanc que llueix a l’armilla.

La identitat de Corles Hernández, en el cos dels Mossos d’Esquadra des del 1998, es pot comprovar en aquestes fotografies. Les tres superiors corresponen a un acte oficial dels Mossos. A la part inferior esquerra, se li pot veure parcialment la cara i correspon a les càrregues d’ahir. La fotografia ha estat publicada pel diari Ara en l’edició de paper d’avui.

2 COMENTARIS

  1. Vaja vaja, ni les amenaces del Torra ni les del Buch han servit per res!!!! Aquest policia segueix al capdavant de la Brigada Mòbil.

    Podria ser que tot el que publiqueu sigui fals?

  2. Senyors, el PDpet és la continuació de CiU i són la burgesia catalana, gent de diners a qui els està bé les coses com estan. I per defensar l’estat de les coses res millor que sàdics psicòpates en la policia. Feixistes nascuts o vinguts a Catalunya “por que esto es spaña”. Els diners, l’establert, el poder, no permetra que res canvii.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí