Mor el dj Robert Miles, creador del mític tema ‘Children’

Descansa en pau company. Les generacions que hem ballat la teva música, et trobarem a faltar.

La música electrònica està de dol. El productor i dj Robert Miles ha mort als 47 anys a Eivissa. Va aconseguir la fama mundial en els anys 90 amb el seu mític tema ‘Children’, que va servir d’iniciació de molts joves a aquest estil musical que arrasava a les discoteques.

De moment es desconeixen les causes de la mort, però importants personalitats de l’escena electrònica i grans discjòqueis han lamentat la pèrdua de Robert Miles.

La icona de la música electrònica tenia la seva residència fixada a Eivissa des de feia diversos anys. Allà va crear una emissora de ràdio online, OpenLab, i en els pròxims dies havia de participar en l’International Music Summit. Allà tenia pensat explicar la seva experiència com a productor i els secrets que li han permès mantenir-se a la part alta de l’escena electrònica durant gairebé 30 anys.

Va néixer a Neuchatel (Suïssa) amb el nom de Roberto Concina, però va aconseguir l’èxit a Itàlia, país natal dels seus pares. Amb la seva cançó ‘Children’ va aconseguir el disc de platí a Anglaterra i Alemanya, va vendre més de cinc milions de còpies i va passar 13 setmanes consecutives en el número u de l’Euro Top 100.

Durant la seva carrera va guanyar un Brit Award i un World Music Award, també gràcies a l’activitat com a compositor per a la televisió i el cinema.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí