Miquel Iceta: Desacomplexat d’una vegada!!!

Miquel, no criticarem les teves tendències sexuals, com fan altres, ja que es mereixen tot el nostre respecte i a més a més això és cosa de cadascú. Ara bé... el complex d'Èdip. Aquest sí que és un trastorn fotut i que necessita d'atenció per part d'especialistes qualificats. No té sentit córrer com una mandonguilla diligent cap al TC, cada vegada que es fa un pas endavant pel referèndum...

Miquel, no criticarem les teves tendències sexuals, com fan altres, ja que es mereixen tot el nostre respecte i a més a més això és cosa de cadascú. Ara bé… el complex d’Èdip. Aquest sí que és un trastorn fotut i que necessita d’atenció per part d’especialistes qualificats.

No té sentit córrer com una mandonguilla diligent cap al TC, cada vegada que es fa un pas endavant pel referèndum. La societat catalana ja s’ha significat clarament al respecte. Per tant i amb una mica del meravellós pragmatisme anglosaxó, el PSC ja hauria d’estar treballant per aconseguir aquesta fita, perquè així ho han dit els ciutadans. Però no… el complex d’Èdip us sedueix al PSOE fins al punt d’haver-vos convertit en una punyetera franquícia regional. Tot és il·legal, inconstitucional i… el que sigui.

Miquel Iceta fent el ximplet
Miquel Iceta fent el ximplet

Però això ja ho sabem carallots!!!, i davant la intransigència dels d’allà, és necessari donar un cop de puny sobre la taula, per higiene democràtica, la que va faltar quan es va retallar l’estatut.

Heu perdut l’essència per la qual Maragall va ser capaç d’atreure el catalanisme desencantat després dels acords d’en Pujol al Majestic. Aquell va ser el vostre moment de glòria.

I ara que?, ara que els heu fet fora, precisament els que us van portar a la presidència. Que us queda ara?, anar a fer el cafè amb els del TC?, planxar-li el top a la Susana?, treure la pols a la jaqueta d’en Pedro? cantar les caramelles amb l’Arrimadas i l’Albiol… on aneu?

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí