El cap de premsa de Pablo Casado està imputat per frau, malversació i tràfic d’influències

La mà dreta d’un dels candidats a liderar el Partit Popular està sent investigat per la seva participació en la trama Púnica.

En els propers dies es decidirà qui serà el nou líder del Partit Popular que substituirà Mariano Rajoy després de la seva marxa a Santa Pola. A priori, la baralla va ser cosa de dues dones: Sáenz de Santamaría i Cospedal. Elles són els que tenen el suport de gran part dels exministres de Rajoy. Malgrat això, en els últims dies ha crescut com l’escuma la candidatura de Pablo Casado.

Malgrat el llast del seu sospitós màster encara molt present, Casado compte per a la seva candidatura amb el suport de joves diputats del PP, com la valenciana Belén Hoyo, una de les figures trucades a marcar l’activitat popular a la Comunitat Valenciana, i també de excospedalianos com José Ignacio Echániz, que va ser conseller de Sanitat i Afers Socials de la Junta de Castella-la Manxa sota el mandat de l’exministra de Defensa.

Ara coneixem que les sospites sobre Casado s’estenen també al seu equip de màxima confiança. El seu responsable de comunicació, Pablo Balbín Seco, està acusat de frau, malversació i tràfic d’influències sota el marc del cas Púnica.

En concret, la Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil acusa Balbín, que en aquella època era el director de Comunicació del Ministeri d’Educació, de ser el responsable de contractar els serveis de reputació en línia que prestava l’empresa d’Alejandro de Pere, EICO, per “posicionar de manera favorable a la consellera Lucía Figar a la xarxa i contrarestar les notícies negatives que entorn d’ella apareixien a la xarxa”.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí