Els privilegis de la infanta en la visita a la presó ensorren la Corona

El vell discurs del rei Joan Carles segons el qual “todos somos iguales ante la ley” queda clar que no es compleix amb la família Borbó. No només era evident en ell mateix, ja que el rei d’Espanya no pot ser portat a judici, sinó que els privilegis s’estenen a la resta de la seva família. En Blau ja va explicar que la infanta Cristina va visitar el seu marit a la presó de Brieva el primer diumenge que Urdangarin era  la garjola. L’inexplicable va tornar a succeir: ni una imatge de la germana del rei Felip entrant al centre penitenciari. Com pot ser si és la foto més buscada? Ara un periodista de la Cadena Sersistematitza els privilegis de Cristina de Borbó en aquella visita:

Los privilegios de la hermana del Rey en su visita VIP a Urdangarín en la cárcel:
Sin esperar colas
Visita al presa fuera de horario
Llegó en furgoneta al interior
Sin identificación previa
Ningún control ni cacheos#LaJusticiaNoEsIgualParaTodospic.twitter.com/9cfWsp62Wd— Jesús Sánchez (@JesusSanchez__) 29 de juny de 2018

Ja s’ha qualificat la visita com a VIP tot i que no hi ha cap raó de seguretat que ho justifiqui. La infanta no coincidia amb cap altre visitant ja que el marit viu sol en un mòdul de presos masculins dins la presó de dones d’Ávila. Així que el tracte preferent a la infanta és un privilegi discriminatori cap a la resta de persones que han de visitar els seus familiars empresonats. Sabíem que la infanta havia entrat fora de l’horari habitual de visites i ara cal afegir que hi va accedir dins una furgona i sense passar pels controls d’accés i els feixucs escorcolls per evitar que les visites entrin a la presó estris prohibits. La infanta podria haver entrat amb una llima per serrar barrots, si ho hagués volgut. La presó no tem un pres a la fuga.

Les xarxes ja han creat el hastag #lajusticianoesigualparatodos i twitter es debat entre criticar els privilegis o no creure’s que Urdangarin sigui a la presó:

Tants privilegis em fan posar els nervis de punta.— Rosa Maria Panadès Castellà (@PanadesMaria) 30 de juny de 2018

Apuesto mi patrimonio a k en 5 ó 6 meses le darán el tercer grado y ya estará en la calle. La justicia se compra con dinero en nuestro país— eduardo.monti007 (@EduardoMonti007) 30 de juny de 2018

Però algú pot confirma q està a la presó? ?— Rosa ortiz (@Rosaort82653312) 30 de juny de 2018

El empalmao no esta en prisión .Alguién lo@ha visto entrar ?11 dias y ninguna foto .Està en Suiza— Núriajomba (@nuriajomba) 29 de juny de 2018

Qui surt pitjor parat de tot plegat és la ja perjudicada imatge de la Corona. El rei Felip ja pot anar fent discursos de superació, coratge o legalitat, que mentre la seva germana tingui privilegis injustificats no serà creïble que la llei, la justícia i la dignitat són iguals per a tots.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí