Un membre dels “Comandos Arrimades” ataca brutalment a Jordi Borràs, periodista conegut pel seu treball explicant el creixement del feixisme a Catalunya

Ciutadans està portant la seva manera de fer política, el seu odi i la seva manipulació massa lluny. La seva política d’assenyalar als independentistes, d’apropar-se perillosament a grups feixistes violents, a organitzacions com SCC o Som a Temps està donant els seus fruits. Abans atacaven les creus i llaços grocs però ja fa temps que aquests “Comandos Arrimades”, com són coneguts a les xarxes socials, han començat a atacar amb extrema violència a ciutadans pacífics.

En aquesta ocasió la víctima de l’atac espanyolista ha estat el gran periodista Jordi Borràs, la tasca per explicar el creixement del feixisme a Catalunya els últims anys li ha valgut diversos premis i el reconeixement de la major part de la societat catalana. L’atac s’ha produït al Barri Gòtic de Barcelona quan un individu li ha saltat a sobre al crit de “Viva España y Viva Franco”. Després l’assaltant ha ensenyat una placa de policia, encara que de moment no podem confirmar aquest extrem.

Alguna cosa ha de fer la societat catalana per apartar aquests individus violents que segueixen consignes de partits ultres. Manifestar-se amb aquesta gentussa com ha fet l’espanyolisme en diverses ocasions en els últims mesos els ha donat una idea d’aprovació i acceptació. És hora que l’espanyolisme en massa condemni tant als “Comandos Acostades” com a Ciutadans. O el fan o d’aquí a poc ja no parlarem d’independentistes agredits, però d’independentistes assassinats. Està a les seves mans aturar aquesta bogeria espanyolista.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí