L’espanyolisme es nega a condemnar el brutal atac d’un dels seus al periodista Jordi Borràs

Encara que sembli increïble l’espanyolisme ha ignorat totalment l’atac al periodista Jordi Borràs per part d’un policia de paisa. Ni Arrimadas, ni Iceta, ni Rivera, ni Albiol, ni els seus partits han fet cap comunicat oficial davant tal agressió, una més de la croada violenta que els “Comandos Arrimadas” estan duent a terme a Catalunya.

Impresentable ha estat la reacció de Arrimadas i el partit taronja que després de denunciar amb megàfons poderosos quatre crits a Canet durant el cap de setmana, ha decidit callar amb aquest atac feixista. Imaginen què passaria si li haguessin trencat el nas a la mateixa Arrimadas a Canet al crit de Visca Terra Lliure? L’assaltant seria acusat de terrorisme i es passaria anys o dècades a la presó, i evidentment l’independentisme condemnaria l’atac. En aquest conflicte polític no hi ha reciprocitat en la humanitat, i mentre els independentistes critiquen el mínim insult verbal que pugui ofendre, l’espanyolisme ni tan sols condemna els atacs físics, i si fa falta no condemnarien ni els possibles assassinats d’independentistes. Aquest és el nivell, i fins aquí estan disposats a arribar per defensar la unitat d’Espanya que Franco els va deixar com a llegat.

El cinisme de Ciutadans dient que aquest atac demostra que la societat catalana està enfrontada quan són els seus els que ataquen als independentistes només és comparable al del PP que ha dit en un comunicat que no es posicionarà fins a saber qui és la víctima. Serà el que sagna pel nas o el que es va corrent i li cau una navalla?

L’espanyolisme a Catalunya està jugant un joc molt perillós. Primer va ser la policia que va atacar a ciutadans indefensos i pacífics i ara són els seus votants i simpatitzants els que ataquen als catalans. No sabem si esperen que hi hagi morts per frenar als seus deixebles però alguna mesura s’ha de prendre contra ells. Els Mossos no poden seguir deixant als ciutadans catalans indefensos davant els atacs espanyolistes.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí