Un grup de veïns critica el mossèn de Coma-ruga per un llaç groc a l’església

Un grup de feligresos de Coma-ruga s’han queixat perquè el rector de la parròquia de Sant Ramon Nonat d’aquest barri marítim del Vendrell va col·locar aquest diumenge un llaç groc en una de les espelmes a l’altar de l’església de Coma-ruga.

En un missatge difós a través de les xarxes socials, els veïns crítics amb l’acció duta a terme per mossèn Armand Carbonell li recorden que “som molts els catalans no separatistes que acudim a les seves pregàries” dominicals, i que a l’estiu molts dels feligressos que van a missa a Coma-ruga són “de la resta d’Espanya que no entenem el català i mai ens hem queixat”.

Amb tot, recorden els veïns que s’oposen a la col·locació d’un llaç groc a l’església de Coma-ruga, mossèn Carbonell “ha creuat totes les línies vermelles” tot “profanant” l’església del barri marítim amb el símbol a favor de l’alliberament dels presos polítics catalans i el retorn dels que són a l’exili. I li demanen que retiri el llaç “si vol seguir comptant amb nosaltres” a les celebracions religioses a Coma-ruga.

Els veïns contraris a que hi hagi un llaç groc a l’església de Sant Ramon de Coma-ruga també fan una crida perquè qui no estigui d’acord amb el gest del mossèn de Coma-ruga ho faci saber per correu electrònic a l’Arquebisbat de Tarragona i a la mateixa parròquia del barri marítim vendrellenc.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí