Pilar Eyre: “Corinna va gravar els àudios contra Joan Carles per despit”

La figura de la monarquia mai no havia estat així de malmesa. A Joan Carles molts ja el donen per perdut i es parla obertament de fer-lo fora de la Casa Reial per intentar que no caigui la Institució. D’imputar-lo per blanqueig, el paper de Felip VI seria encara més complicat: quedant-se sense arguments per seguir sent el cap de l’Estat. “La monarquia està tocada i amb els anys comptats”, avança Jaime Peñafiel.

Els cronistes estan fent l’agost comentant cada detall d’aquest escàndol. Corinna ha fet tremolar els ciments de La Zarzuela i no saben què fer per sortir-se’n. La primera aparició pública del rei emèrit va ser nefasta, amagant-se a dins d’un cotxe durant més d’una hora. La reina Sofia, per la seva banda, segueix desapareguda i rebent crítiques en no pronunciar-se al respecte.

Pilar Eyre va deixar anar una bomba fa només un parell de dies: Joan Carles hauria patit un atac d’ansietat com a conseqüència de tot aquest rebombori. No sabem com es troba, però mentrestant la periodista aprofita per donar més informació. Des d’un principi ha mantingut que el pla de la Casa Reial és forçar la presència dels emèrits junts en un acte, mostrant-se somrients i actuant com si res hagués passat.

Doncs bé, ara es reafirma a Lecturas dient que la família està donant suport a Joan Carles: “Com una pinya! Així està la família reial al voltant del rei”. Tenen clar que l’enemiga és Corinna, acusant-la d’actuar per rancor: “Les converses gravades de Corinna amb Villarejo i Villalonga les denomina el seu entorn de “pataletas de dona amb despit“. Són fruit d’un rancor enquistat des de fa anys, concretament des de l’accident de Botswana”.

Perquè com va anar la ruptura? La princesa alemanya i ell van ser amants durant més de deu anys, creant-se ella falses il·lusions en assegurar-li el rei que es divorciaria de Sofia i es casaria amb ella. Felip hauria intervingut, prohibint-li al pare que ho fes perquè deixaria molt tocada la monarquia. Aquesta conversa amb el fill hauria estat clau, sumant-se amb el consell de diverses persones de confiança: “Per tal que la institució no es ressentís de la seva matusseria havia de demanar perdó i expulsar Corinna d’Espanya”.

Eyre segueix relatant com va actuar el monarca llavors: “El rei -oblidant les nits de passió, aquell lloc de Barcelona en el qual vivien com dos burgesos, les promeses, els projectes de futur i les aventures financeres- va posar el polze cap avall i dos membres del CNI van portar Corinna amb allò que duia posat i el fill a l’aeroport, i els van dir “No vuelvas más“. A una dona que fins i tot va pensar que es casaria amb el rei d’Espanya!”.

Allà hauria començat el malestar de Corinna, un odi “llarg i espès” que s’hauria evidenciat en aquestes confessions “plenes de veritats a mitges, exageracions, també coses certes i sobretot aquests despectius “ja no funciona”, un clàssic en les dones que se senten menyspreades per la parella”. Pobra Corinna… Haurà actuat, realment, venjativament?

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí