Fa mala olor que aquestes aquestes vagues que només succeeixen a Barcelona

Aviat farà un any que Barcelona va patir un atac terrorista que comença a estar provat que les clavegueres de les clavegueres no van fer res per impedir-ho.

Volien enviar a l’exèrcit, però no van comptar amb que els mossos pelarían als gihadistes a 24 hores …

Hi ha una campanya orquestrada per perjudicar Catalunya, a Barcelona en particular.

Primer de tot m’agradaria aclarir que tant de bo totes aquestes vagues facin que el turisme caigui a la ciutat comtal. Seria una bona notícia que deixessin de venir visitants. L’economia de Catalunya s’ha de basar en la indústria i les noves tecnologies, els dos sectors estan creixent per sobre de la mitjana europea.

És evident que algú des de Madrid creu que cal perjudicar la marca Barcelona, ​​sense adonar-se que potser canviaran la capital de Catalunya per altres ciutats que no seran espanyoles.

Les vagues.

Tot i que finalment es va desconvocar, va ser cosa insòlita que els treballadors d’Iberia decidís fer vaga SOL al Prat.

Igual d’insòlita és la dels taxistes barcelonins per un problema que incumbeix a tot el sector estatal. La veritat, m’agradaria saber quines ideologies polítiques tenen els caps o portaveus dels sindicats del taxi de l’AMB.

Una cosa és la llei de vaga i una altra que decideixin fer mal al turisme i la imatge de Barcelona amb tranquil·litat, el famós Ulster que va vaticinar el falangista Jordi Cañas

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí