El rei va avisar una amant abans del 23F: “No salgas a la calle. Habrá follón”

El rei emèrit Joan Carles potser té els malucs tan malmesos que no es té en peu ni pot assistir a la foto oficial de l’estiu a Mallorca amb la seva família. Això, segons el seu fill Felip. Però les que estan corrent els 400 metres per relleus són les seves examants o suposades. Després que Corinna comencés la cursa obrint la caixa de Pandora, ara qui ha agafat clarament el testimoni ha estat Bárbara Rey.

L’exvedette hauria estat relacionada directament amb l’anterior monarca durant la dècada dels 80, i com si fos la pel·lícula de Laurence Olivier, El príncipe y la corista, haurien jugat a domadors i lleons en més d’una ocasió al xalet d’ella a Boadilla. Un xalet on s’haurien produït i enregistrat diferents converses i moments entre tots dos.Unes cintes de vídeo i d’àudio de les que s’haurien fet fins a cinc còpies, segons el col·laborador de “Sálvame” Antonio Montero. Rey nega la major. Però algú que l’assenyala amb un dit acusador és l’escriptora Pilar Urbano.

No només assegura que les trobades entre l’un i l’altra es van produir, sinó que va més enllà i revela que una d’aquestes trucades es va produir dos dies abans del cop d’estat del 23F, alertant la vedette dels perills que podia córrer.

Una informació que a la cronista li va arribar per dues vies diferents. D’una banda, el sacerdot dominic Frai Bartolomé Vicens i Fiol, confident personal del rei. De l’altra, per Sabino Fernández Campo, secretari general de la Casa Reial des de 1977 i el seu cap des de 1990 fins 1993. “Bárbara Rey le llamó para decirle que Juan Carlos la había llamado el 21 de febrero para decirle: ‘Bárbara… o María, o Margarita, que es su nombre real (-Bárbara Rey es diu en realitat, María García-), Bárbara… el lunes, el día 23, si no tienes necesidad de salir a la calle no salgas, porqué en Madrid puede haber follón’“. Segons Urbano, no li va dir que hi hauria un cop d’estat, però sí que la va avisar, estant ella embarassada. “Que te diga eso un rey es muy elocuente. Previsiblemente estaba avisado de que algo iba a pasar“:

Fa uns dies, al Preguntes freqüents, van convidar un subtinent de la Guàrdia Civil coetani de Tejero, Manuel Pastrana, per parlar del suposat paper que hauria tingut el rei i cap de les Forces Armades en el cop d’estat.

Quan Laura Rosel li va preguntar:“¿Quién ordenó el 23-F?” ell va respondre: “Hombre, las órdenes venían de donde venían, de Casa Real. A mí Tejero me dijo que si no creemos de donde vienen las órdenes apaga y vámonos. Creo que Zarzuela lo hizo para consolidar la monarquía”. Un company de Tejero va dir el que va dir i segons Urbano, Joan Carles va avisar una suposada amant dos dies abans. El rei emèrit és com Mr. Scrooge, té fantasmes del present (Letícia, Urdangarín…), del passat (Corinna, Bárbara Rey…) i veurem si del futur. Sigui com sigui, per reblar el clau, Urbano sentencia: “Cuando Bárbara Rey le dijo a Sabino lo de la llamada del 21F, le pidió 70 millones de pesetas. Bárbara tenía nun sueldo mensual de 700.000 pesetas hasta que José Bono, ministro de Defensa de Zapatero, le preguntó a Sabino: ‘¿A esta señora hay que seguir pagándole el sueldo?’“. No sabem si li continuen pagant. Però per pagar-li un sobresou ja està el “Sálvame”.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí