Colau demana despolititzar el 17A: “Hi ha molts dies per parlar de monarquia o república”

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha reiterat aquest diumenge que “hi ha molts altres dies a l’any per parlar de monarquia o república” i ha insistit que no es polititzi l’acte d’homenatge a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils  del 17 d’agost.

No Ada Colau, no ens enganyis.
Qui polititza les víctimes del 17A són:
1) El rei que ven armes a Aràbia.
2) Els PPSC’s que es neguen a investigar el 17A.
3) Qui manté a la presó Quim Forn i la imputació de Trapero.
REPUGNANT és el genocidi d’Aràbia a Iemen

En una entrevista d’El País recollida per Europa Press, Colau ha reconegut que li va fer mal “la guerra de banderes a la manifestació a la qual va assistir el Rei” després dels atemptats i ha subratllat que en el primer aniversari de l’atemptat tothom hi serà benvingut .

Em va causar vergonya per les víctimes. Totes les idees són legítimes, però en un moment així és una barbaritat que algú busqui polèmiques per treure rèdit polític. És moralment repugnant”, ha afegit.

També ha demanat que hi hagi un paper discret de les institucions, ja que “no cal personalitzar ni al Rei ni a ningú”, ha remarcat l’edil, qui ha confessat que va plorar moltes vegades en aquells dies.

Colau ha lamentat l’“intent de polititzar l’atemptat” per part d’un alcalde del PP, amb una falsa polèmica, en les seves paraules, sobre els pilons i ha argumentat que ningú els va demanar que els posessin a la Rambla.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí