Una turista britànica protesta: a Benidorm “hi havia massa espanyols”

Freda Jackson assegura que els turistes “locals” que hi havia al seu hotel van espatllar-li les vacances perquè eren “maleducats”

Una turista britànica demana que li tornin els diners que va gastar en les seves vacances a Benidorm perquè, segons afirma, al seu hotel hi havia “massa espanyols” que li van espatllar les dues setmanes que va passar a la localitat alacantina. Segons afirma el diari ‘Daily Mirror’ Freda Jackson, nadiua de Blackburn (Anglaterra) i de 81 anys d’edat, va dir que els espanyols se n’haurien d’anar a algun altre lloc durant les seves vacances i va plorar al final dels quinze dies en què es va estar en un hotel de la ciutat, un pol d’atracció turístic molt important. L’article cita Jackson dient que l’establiment on es va instal·lar era “ple d’espanyols de vacances i ens van posar molt nerviosos perquè eren molt maleducats”, afegint que “un vespre un noi espanyol gairebé em tira a terra i va continuar caminant sense ni tan sols demanar perdó“.

La pensionista anglesa, que es va allotjar a un hotel als afores de Benidorm, també ha protestat perquè les opcions d’entreteniment del lloc, on va anar a parar a través d’un operador britànic, estaven “centrades i preparades per als espanyols”, insistint que haurien d’anar de vacances a altres llocs. Tant ella com la seva amiga de 61 anys, que van pagar 1.133 lliures esterlines -uns 1.270 euros- per les seves vacances, han demanat que els tornin els diners o bé que els donin un viatge de franc. “No m’havia queixat mai d’unes vacances fins ara, però aquestes van ser un desastre de principi a fi”. Jackson, que segons el rotatiu ja havia visitat Grècia, Turquia, Portugal i Tenerife, afirma que l’operador de viatges la va estafar. Després de la seva protesta, l’empresa li va oferir un val de 75 lliures, que va rebujar. La segona oferta, de 566 lliures a repartir entre la seva amiga i ella, encara no ha rebut resposta.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí