Niño-Becerra: “Catalunya podria ser un Estat Lliure Associat a Espanya abans de sis mesos”

L’economista Santiago Niño-Becerra ha augurat que “Catalunya podria ser un Estat Lliure Associat a Espanya abans de 6 mesos”. Ho ha dit en una entrevista al programa Més 324 on també ha assegurat que el futur d’Espanya “pinta però que molt malament”. 

Niño-Becerra ha demanat més autonomia financera però ha assegurat que no és el govern espanyol qui l’ha de concedir si no que “l’autonomia ens l’han de donar de fora”. A més a més, l’economista ha explicat que “els bancs estrangers importants no parlen de Catalunya”, fet que considera positiu perquè demostra que “tots aquests vaticinis negatius que feia el govern espanyol sobre Catalunya no s’han complert”.

Tornant a la seva predicció a sis mesos vista sobre un Estat Lliure Associat, Niño-Becerra ho consideraria un gran avanç perquè seria “una situació intermèdia com és el pla Ibarretxe”.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí