Alegria per al rei castellà, Felipe VI, el “comisionista”.

El trio del 155 rebutja suspendre la venda d'armes al regne feudal de l'Aràbia Saudita, malgrat l'afer Khashoggi, i que països com Alemanya, així ho han fet. Tot això perquè el Piolin i família puguin continuar subsistint de les comissions.

La Comissió de Defensa del Congrés dels Diputats ha rebutjat aquest dimarts amb els vots de PSOE i PP i l’abstenció de Ciutadans demanar al govern espanyol que suspengui la venda d’armes a l’Aràbia Saudita.

Els diputats socialistes i populars han unit així els seus vots per rebutjar diverses iniciatives de PDeCAT, ERC, Unidos Podemos i Compromís que demanaven paralitzar les relacions comercials en matèria d’armament amb Aràbia Saudita per la seva implicació en la guerra del Iemen i després de la mort del periodista Jamal Khashoggi al consolat d’Istanbul.

El “comisionista”

El diputat del PSOE Antonio Gutiérrez Llimones ha demanat “prudència i esperar a conèixer els fets” abans de prendre decisions unilaterals, com ha fet Alemanya anunciant la paralització de les vendes a la monarquia del Golf Pèrsic. “Espanya és un país que compleix amb els seus compromisos internacionals, les decisions que es prenguin hauran de ser col·lectives en el si de la Unió Europea”, ha defensat.

A més, Gutiérrez Limones ha recordat les conseqüències que aquesta decisió podria tenir en el contracte per a la compra de cinc fragates a Navantia per import de 1.800 milions d’euros i ha preguntat a PDeCAT, ERC i Compromís si la seva postura seria la mateixa si la drassana estigués ubicada a Catalunya o la Comunitat Valenciana en comptes de Cadis

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí