Jamie Oliver i la paella de xoriço

És curiós veure la reacció de la gent davant les noves propostes culinàries i que en aquest cas en una d'elles que ha estat presentada per Jamie Olivier, un prestigiós xef angles. Jamie, a la recepta tradicional de la paella li hi ha introduït un nou element, el xoriço!!!

És curiós veure la reacció de la gent davant les noves propostes culinàries i que en aquest cas en una d’elles que ha estat presentada per Jamie Olivier, un prestigiós xef angles.

Jamie, a la recepta tradicional de la paella li hi ha introduït un nou element, el xoriço.

Al cap de poca estona, les xarxes socials s’han omplert de gemecs, indignació i fins hi tot insults, per part dels puristes locals de la paella, a més  a més sense ni tan sols haber-la provat.

Una varietat interessant, el wrap de paella amb xoriço
Una varietat interessant, el wrap de paella amb xoriço

Des de Coma-ruga Magazine ens preguntem,

  1. Que és que la recepta de la paella esta escrita amb tinta de sang en un dels articles de la “La intocable”, la constitució Espanyola?, perque si és així, nosaltres no l’hem vist.
  2. Quantes classes de paella hi ha? Doncs, un fotimer perquè a cada xiringuito, que hem provat la fan diferent; que si la “autentica! Valenciana (i que cada cadascun té la seva pròpia recepta i no hi una d’igual), que si la de peix (en bastants casos tan sols amb dos miserables trossos de sèpia i una gamba congelada) que l’andalusa i tots els seus estrambòtics colorants i no oblidem la del Casinet de Sant Salvador, on a l’arròs bullit amb quatre trossos de verdura en diuen tot cofois… “Paella Vegetal”.

Potser que deixem de cantar caramelles cada vegada que algú de fora faci alguna cosa diferent amb un plat que alguns en consideren la seva propietat, perquè l’únic que fan és el ridícul. Si us plau.

I al inrevés, si un Italià ve a provar un Rissoto a la Trattoria Modena (Casa Pepe) de Coma-ruga, sortirà amb el pels de punta en descobrir que li han servit un arròs gratinat amb un formatge quasi líquid que no té res que veure amb el Parmesà.

En fi, aquí ho deixem.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí