Un regidor de C’s implosiona en veure un llaç groc a Perpinyà

El regidor de Ciutadans Gavà Miguel Ángel Ibáñez, que a més és diputat provincial a Barcelona està de vacances a Catalunya Nord, on aquests dies ha visitat la capital, Perpinyà, i també la vila turística de Cotlliure, on s’ha fet fotografiar a la tomba del poeta exiliat Antonio Machado, envoltat de banderes republicanes, malgrat que el seu partit fa costat a la monarquia.

Hoy en Collioure ante la tumba del gran poeta Antonio Machado. #Gava@CiutadansCs⁩ pic.twitter.com/QJQsVbFHsE
— Miguel Angel Ibáñez (@MAngel_Ibanez) 8 de agosto de 2018

De la seva visita a Perpinyà però, hi ha hagut una imatge que l’ha fet entrar en xoc, la d’una pancarta en un edifici públic del Consell departamental dels Pirineus Orientals -l’equivalent a la Diputació de Barcelona- en defensa dels drets dels presos polítics i els exiliats, acompanyat de dos immensos llaços grocs.

Indignat per la situació, el regidor ha protestat via carta a la institució, exigint la retirada de les pancartes.

Posteriorment ha emés un tuit on assegurava -entre diverses faltes d’ortografia- que aquests dies es troba a la “França sud” i no la “Catalunya Nord”, on l’estelada estaria prohibida, per esborrar seguidament tots els tuits davant l’allau de crítiques, una de les quals ha estat la del regidor de Perpinyà Brice Lafontaine, del partit Unitat Catalanista -el mateix que ha convidat Puigdemont a un acte lel 4 de setembre-, que li ha retret que és queixi de les decisions polítiques “d’una nació i un estat estranger”.

Però quin poder creu tenir vostè per a venir a casa meva, que és una nació i un estat estranger, queixar-se públicament de les nostres decisions polítiques ? Que comenci per millorar la situació democràtica d’Espanya i un dia potser podrà queixar-se a l’estranger.— Brice Lafontaine (@bricelafontaine) 9 de agosto de 2018

Lafontaine també ha recomanat a Ibáñez que “comenci per millorar la situació democràtica d’Espanya i un dia potser podrà queixar-se a l’estranger”.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí