David Pérez, gerent del PSC

N.R. Un burges d'arrels familiars franquistes, gerent de la franquícia local del PSOE, segurament afiliat a l'Opus Dei, simpatitzant de SCC, rata de despatxos amb cara de poli-psicòtic i manipulador professional ara ens dóna lliçons de morts a les cunetes

David Pérez és el diputat del PSC al Parlament de Catalunya que aquesta setmana ha generat un gran escàndol –i a mi, personalment, fàstic– per haver afirmat que a Catalunya no s’han volgut exhumar fosses republicanes de la guerra de 1936-1939 perquè es descobriria que hi ha enterrats espanyols, tot insinuant que no hi ha catalans. De totes les reaccions que ha motivat l’afirmació, jo em quedo, de llarg, amb l’expressada per Gerard Fernández: ‘Sóc militant d’ERC amb família espanyola a les cunetes. El que ha dit David Pérez és repugnant. Em recorda el PSC justificant els GAL.’

David “cara de pomes agres” Pérez

El diputat David Pérez té 57 anys i, segons que informa el parlament, té la següent carrera professional: a 20 anys va ingressar al PSC, a 21 anys era funcionari, i dels 31 anys als 43 va ser regidor socialista a l’Hospitalet de Llobregat. Dels 39 anys als 50 va ser diputat al Parlament de Catalunya, fins que els mals resultats del 2010 el van deixar fora, tot i haver anat a llistes. Cinc anys després, amb 55 anys, un company seu de partit i diputat, Daniel Fernández, va tenir problemes amb la justícia i va haver de dimitir. David Pérez el va substituir i va tornar al parlament. Encara hi és.

Molts han demanat la dimissió de David Pérez, aquests dies. Amics, no serà fàcil, i per una raó ben senzilla: l’home que ens parla de cunetes és el gerent del PSC. Ara vés i fes-lo dimitir. I una altra vegada, fixa’t tu, aquest és un càrrec que David Pérez té gràcies a la corrupció, diguem. L’any 2013, el PSC va fer plegar la gerent Lluïsa Bruguer, implicada en el cas d’espionatge de Método 3. David Pérez la va substituir. Fa quatre anys que és gerent, doncs.

El prestigiós exhumador de soldats espanyols David Pérez demostrant a societat civil catalana què el que els uneix és l’adn francoespanyol.

Avui, als 57 anys, el socialista David Pérez condueix un cotxe de luxe –el Lexus que es va comprar l’any 2007–, guanya gairebé 70.000 euros de diputat a l’any i té en propietat tres cases (una al 50%, una altra al 25%, i una més al 20%), quatre garatges (un al 100%, dos al 50%, i un al 20%) i té dues hipoteques pendents, segons que informa ell mateix en la declaració de béns del parlament. Postgrau en ciències polítiques per la UAB, ara estudia humanitats a la UOC, és professor de seguretat a la UAB i és membre del Club de Tir de Barcelona.

Per últim, si mirem el perfil de David Pérez, la seva defensa (sic) dels republicans enterrats a les cunetes és tota curiosa. Perquè jo no sé com pot ser que el mateix David Pérez signi manifestos de Societat Civil Catalana (Aturem el Cop!) assisteixi a actes de Societat Civil Catalana i comparteixi els postulats de Societat Civil Catalana (SCC). Perquè els de Societat Civil Catalana no serien precisament uns nostàlgics de la República, sinó més aviat del franquisme. Diria: ací, perfil d’un dels fundadors de SCC, Javier Barraycoa, assistent a actes neonazis, contrari a votar i elogiat per la Fundació Francisco Franco, i que després va escriure una carta molt valenta (chapeau per ell) reivindicant els vincles de Societat Civil Catalana amb l’organització d’extrema dreta Somatemps, uns vincles que SCC negava.

Les declaracions de David Pérez ens han recordat les de l’ex-president de SCC Joan Ramon Bosch insinuant que ERC era ple de franquistes, quan resulta que el franquista, i racista, era son pare; i més tard, es va saber, gràcies a Jordi Borràs, que ell mateix assistia a actes franquistes i penjava vídeos de les SS des d’un perfil fals de Facebook. El defensor de republicans David Pérez sabrà quins neofranquistes freqüenta. El socialista David Pérez sabrà en quin dels seus quatre garatges ha d’aparcar el Lexus. Però la resta no badem, i no oblidem que aquest home, ves per on, és membre de la mesa del parlament. Una de les sales de màquines de la cambra catalana.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí