Martí Carnicer, alcalde del Vendrell, prohibeix parlar de l’1-O al ple

En moments com aquests, en què el debat està al carrer, no es pot amagar el cap sota l'ala escudant-se en la falsa il·legalitat decretada per un tribunal corrupte, manipulat pel govern d'Espanya i algun retardat mental que altre. Catalunya es juga el seu futur. No és el moment d'amagar les banderes, ni el dret a decidir sota la catifa com si aquí no hagués passat res. Perquè no és així.

En moments com aquests, en què el debat està al carrer, no es pot amagar el cap sota l’ala escudant-se en la falsa il·legalitat decretada per un tribunal corrupte, manipulat pel govern d’Espanya i algun retardat mental mes que altre. Catalunya es juga el seu futur. No és el moment d’amagar les banderes, ni el dret a decidir sota la catifa com si aquí no hagués passat res. Perquè no és així.

La decisió que has pres avui és una cacicada més pròpia d’un alcalde d’un poble profundament oblidat en els esdevenirs dels temps.
Ja no te’n recordes dels que et van votar, per fer cas al teu jefe i al jefe del teu jefe, que les seves úniques aspiracions és que res canviï per poder gaudir del daurat retir en alguna empresa de l’IBEX35. Tu ho saps, i els exemples tots els coneixem.

Però i tu? Et conformaràs amb alguna participació en alguna immobiliària local o els rosegons que et deixin després, o prefereixes fer història i defensar una nova concepció de fer política, més justa per a tots, reescriure la nova constitució des de la base i amb la gent?

El Vendrell és avui dia un dels ajuntaments més endeutats i més mal gestionats de la costa Daurada. I no teniu excuses. Només cal anar a qualsevol altre municipi dels voltants per veure les diferències. I ja no parlem dels barris marítims, que des de fa anys estan morint-se en la seva pròpia decadència sense que res els revitalitzi. Especulació, degradació, brutícia, ponts que no van enlloc, manca de zones verdes (i això que és?). És realment això el que vols perpetuar en la memòria de la teva consciència? Vergonya ens faria a nosaltres.

 

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí