Mª Luz Ramírez i la manipuladora ambigüitat de Ciudadanos

"No som un partit nacionalista". Sincerament, Mª Luz, vostè és una indocumentada si diu això i es queda tant panxa. A qui li vol prendre el pèl, Sra.? Ja sabem d'on ha sortit Ciudadanos, i dels "intel·lectuals" del tres al quart que hi ha al darrera. És que els nacionalistes espanyols no compteu?

Realment els cafres de Ciudadanos i especialment la Luz Ramírez del Vendrell ja en doneu per escriure un llibre.

Escolti Sra., si el seu vídeo promocional, ja diu que “quan viatjo pel món em sento privilegiada de ser Española i de portar el seu nom per tot arreu”, i més endavant per dir que “no som un partit nacionalista”, en que quedem?

Sincerament, Luz, vostè és una indocumentada o una ignorant i a més a més es queda tant panxa. A qui li vol prendre el pèl, Sra.? Ja sabem d’on ha sortit la manipuladora ambigüitat de Ciudadanos i els “intel·lectuals” del tres al quart que hi ha al darrera. És que els nacionalistes espanyols no compteu?

Ciudadanos sou més reaccionaris contra el fet català que inclús el PP, que ja és dir. Quines propostes heu fet pel Català…? etiquetatge, potser? Doncs no, ni aquest ni ninguna altra que no sigui per diluir, humiliar o exterminar-lo.

Vostès són els fills de la casta de funcionaris que van entrar darrere els nacionals i volen encara conservar els seus privilegis de conquesta. Ja se’n pot anar a pastar fang, Sra.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí