Canvien les bigues del pont del riuet de Coma-ruga pel seu mal estat

L'Ajuntament del Vendrell ha hagut d'actuar d'urgència al pont de fusta que passa per sobre el riuet de Coma-ruga. L'última revisió va revelar que les bigues de ferro que sustentaven el pont estaven en mal estat, i era convenient canviar-les per evitar ensurts majors. Per això es va tallar la zona del riuet la setmana passada per desmuntar el pont i posar noves bigues

L‘Ajuntament del Vendrell ha hagut d’actuar d’urgència al pont de fusta que passa per sobre el riuet de Coma-ruga. L’última revisió va revelar que les bigues de ferro que sustentaven el pont estaven en mal estat, i era convenient canviar-les per evitar ensurts majors. Per això es va tallar la zona del riuet la setmana passada per desmuntar el pont i posar noves bigues.

Tot i que en un principi els treballs havien d’estar llestos pel passat cap de setmana, les pluges que hi va haver durant la setmana han retardat la feina, de manera que aquest cap de setmana encara ha estat tallat. Des del consistori apunten que en els pròxims dies estaran enllestides les tasques, amb el qual es podrà obrir el pas al pont i treure les tanques que hi ha en part del riuet.

Queixes dels veïns

Veïns de la zona de Coma-ruga havien mostrat el seu malestar, a través de la pàgina de Facebook ‘Gente de Coma-ruga’, pel fet que el pont estigués tancat i no haguessin rebut cap informació al respecte. De la mateixa manera, lamenten que s’hagin fet aquestes obres just quan està a punt de començar la temporada d’estiu i ja hi ha gent a les platges del Vendrell, i argumenten que són tasques que s’haurien pogut fer durant l’hivern.

Des del consistori també han explicat que s’ha aprofitat per fer treballs de manteniment al pont de formigó que passa per sobre el riuet. De la mateixa manera, els pròxims dies està previst que es canviïn les rampes d’accés a la zona de bany, per posar-ne de noves. El Vendrell entrarà d’aquí a pocs dies a la temporada d’estiu, una època durant la qual el municipi rep una gran afluència de visitants, especialment a la zona de les platges.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí