Així és Letícia: té 7 exnòvios, és obsessiva, agnòstica i paga a mitges

Com és Letícia i per què sembla la nèmesi de Sofia? Qui ho ha sistematitzat com en un joc de les 10 diferències és qui millor n’està informada: Pilar Eyre. La cronista destapa a Lecturas trets que coneixíem de les reines i altres de nou. Entre el que ja sabem de la dona del cap de l’Estat és que és obsessiva amb la roba però a Eyre li han explicat que la firma catalana Custo va haver de modificar sis vegades, sis, un biquini per adaptar-lo a la talla i el gust de la reina, que gasta una talla 34. Segons ha revelat Eyre en exclusiva per En Blau, Hugo Boss regala tota la roba de la marca que necessiti la reina.

S’ha escrit molt sobre la fe de Letícia, la seva condició coneguda de divorciada i la més amagada d’haver avortat en una ocasió. Va ser poc coherent acceptant el casament eclesiàstic al qual es va haver d’avenir. Eyre la defineix no com a atea sinó com a “agnòstica”. Mai s’ha negat a anar a missa quan ha estat un acte oficial. Ho fa obligada i de l’última missa que li recordem en va sortir de mal humor.

Pel que fa a les parelles, Pilar Eyre ens en fa un resum impecable. Li coneix set entre els dos marits: quatre periodistes (un d’ells mexicà), un músic, un empresari i un aventurer. El més cèlebre és David Tejera, presentador de Cuatro a qui el cosí de Letícia atribueix la paternitat del fill que no va voler tenir.

David Tejera

Sobre les amistats, moltes també periodistes, es delata que parla amb elles en missatges xifrats per por a ser espiada, com quan es va filtrar el seu whatsapp més conegut, el que donava suport al condemnat per corrupció López Madrid, el celebèrrim compi yogui. Eyre afegeix que malgrat el sou públic de Letícia, no convida mai a les amigues quan hi dina: “pagan a escote“, és a dir, a mitges “cadascú lo seu“. El compi yogui devia pagar amb la targeta black de Caja Madrid per la qual va ser condemnat a 6 mesos de presó per apropiació indeguda.

Obsessiva amb les filles, Eyre explica que els missatges que s’encreua amb les mestres de Sofia i Elionor són extensíssimes. La resta de dades són conegudes: Letícia sap català de quan estiuejava a la Costa Brava, s’ha operat, cara, mentó, nas, pòmuls i pits i no és animalista: va fer fora el gos de Felip i li va regalar escopetes de caça. Més curiós que mira Borgen a la TV i llegeix quatre diaris de paper i tots els digitals. Si és així… Hola Letizia.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí