Un Fill de Puta Menys

José Utrera Molina va marxar al so de cara al sol i "arriba España". El mateix José Utrera Molina, exministre de Franco que va convalidar amb la seva signatura la pena de mort per garrot vil a Salvador Puig Antich.

José Utrera Molina va marxar al so de “cara al sol” i “arriba España“. El mateix José Utrera Molina, exministre de Franco que va convalidar amb la seva signatura la pena de mort per garrot vil a Salvador Puig Antich. El mateix José Utrera Molina, sogre d’Alberto Ruiz Gallardón, investigat per crims de lesa humanitat i que la jutge argentina María Servini l’havia inclòs entre els 19 acusats per crims durant la dictadura franquista, al costat de l’exministre de Governació en el Govern d’UCD Rodolfo Martín Villa o l’ex policia Antonio González PachecoBilly el niño‘ i l’excapità de la Guàrdia Civil Jesús Muñecas. Un fill de puta més que s’ha escapat de la justícia.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí