Els fills de la gran meuca d’en Piqué i Borrell han tornat a treure el cap del cubell de les escombraries de la història

Aquest cop units contra la independència, amb un llibre Escolta, Catalunya. Escolta, Espanya. Catalans units en la diversitat contra l'independentisme. El cinisme d'uns tarats fent apologia del NO mentre que els seus segresten la llibertat que la gent pugui expressar-se democràticament a les urnes.

Aquest cop units contra la independència, amb un llibre Escucha, Cataluña. Escucha, España. Catalans units en la diversitat contra l’independentisme. El cinisme d’uns tarats fent apologia del NO mentre que els seus segresten la llibertat que la gent pugui expressar-se democràticament a les urnes.

Aquesta parella de xarucs i en la seva avançada edat, haurien d’estar cuidant els seus néts deixant en pau a la generació del segle XXI, que desitja enterrar en l’oblit d’una vegada.

Amb Piqué va començar tota la guerra bruta contra l’estatut.

Amb Borrell, home gris anodí, però que gràcies a ell avui tenim els pisos de lloguer més cars d’Europa

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí