El servei va barrar el pas a Sofia per veure les netes per ordre de Letícia

El tsunami de la ira deLetícia contra la seva sogra encara mou les TV privades. Susanna Griso ha aprofitat que la reina tenia un acte oficial amb la ministra de Sanitat per convidar Pilar  Eyre a plató. La periodista catalana experta en Casa Reial ha hagut d’aclarir que la princesa Elionor de 12 anys “no és una nena normal” i no és cert que estigui sota el focus públic “Sólo la enseñan tres veces al año”.

I va a l’arrel: “Esto es un ataque a la línea de flotación de la monarquía, se ponen la zancadilla y que no vendan la moto. Que sean buenos reyes”. Eyre revela un cas flagrant de l’animadversió de Letícia contra Sofia en exclusiva: Un bon dia que Letícia era de viatge, la reina Sofia es va desplaçar dins el recinte de Zarzuela a casa dels reis: “Vengo a ver a mis nietas” i el servei li deixa caure “Usted no está en la lista que nos ha dado la reina de personas que pueden ver a las niñas”. La confessió que va fer Sofia en públic va ser “Su abuela materna vive casi con las niñas y a mí no me dejan verlas”.

Antena 3 ha aprofitat que Letícia tenia un acte amb la ministra de Sanitat per convidar una psicòloga al plató que ha comentat quina relació familiar està construint la dona del rei Felip amb la nena que està cridada a ser la propera cap de l’Estat. L’experta considera Letícia una”mare helicòpter”, aquelles que sobrevolen a tothora els seus fills fer controlar-los. Ha parlat de la reina com a “hiperprotectora”, que detesta exhibir les seves filles per impedir que alguna foto seva corri per les xarxes socials i es mercadegi amb la seva imatge. Un tertulià li recorda “Pero si la foto era con su abuela, no con un groupie”. No es tractava d’una fan boja sinó de la iaia de la nena. I la psicòloga dona en el clau: “Letizia no quiere que la autoridad de la abuela pase por encima de la de la madre”. Cop de puny de Letícia a la seva sogra.

Letícia no ha parlat amb la premsa en el seu primer acte per demanar disculpes, com en el seu dia va fer el seu sogre Joan Carles. Susanna Griso seguia estirant del fil i al plató es qualificava la dona del rei de voler ser una “super-reina”, obsessiva amb la perfecció. Sobre com la nena també maltracta la seva àvia: “La hija hace lo que se oye en casa”. Insinuen que Letícia l’ha predisposat contra la mare del seu marit. Allò que en castellà seria “malmeter”. Han seguit repassant quina responsabilitat té en tot el xou el rei Felip, i queda clar que és el més perjudicat per tot el vídeo: queda com un xitxarel·lo: “Comoció a su mujer haciendo zàpping”. I Susanna Griso ha pronunciat la frase del matí: “En Zarzuela veían el Telediario y no Antena 3 porque Sofía cuando me conoció me dijo “Tú eres la del anuncio de Actimel”.

Sobre la baralla de reines, la reportera li diu “rifi-rafe”, revelen que en l’acte amb la ministra del PP “Letizia está sonriente pero no demasiado contenta, ha querido entrar en coche casi hasta la puerta para no dar cancha a los fotógrafos”. I una revelació que ja ens temíem: “Las dos reinas jamás comparten un acto que no sea oficial”. Pilar Eyre dona llum com a experta al vídeo de Palma: “Sofía está con ojos vidriosos, llenos de lágrimas y la niña quiere complacer  a su madre: ¿lo he hecho bien?, casi desmiembra a su abuela”. La cara de Sofia era un poema.

No hay imágenes de la expresión facial de Letizia, pero los ojos vidriosos de súplica de la reina Sofía creo que lo dicen todo #bodylanguage#motivospahacerserepublicanapic.twitter.com/oHXyZCaK0k— Patrycia Centeno (@PoliticayModa) 3 d’abril de 2018

Sofia trencada i Letícia somrient i impertèrrita seguint amb la seva agenda. Els qui esperaven una disculpa pública de la reina d’Espanya hauran d’esperar que l’enxampin matant elefants a Botswana amb el seu amant.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí