Operació hipocresia: Letícia i Sofia, juntes a veure Joan Carles a l’hospital

Avui hi ha hagut dues operacions: la del genoll del rei Joan Carles i l’operació salvar la monarquia. Un genoll pot “salvar” la monarquia espanyola. Si més no, pot maquillar la mala imatge de les darreres hores. I no un genoll qualsevol, sinó el genoll del rei Joan Carles, algú que ha manifestat en cercles íntims que si el seu fill Felip es casava amb Letícia, se’n aniria en orris la monarquia, tal i com va assegurar Jaime Peñafiel. Al rei emèrit li han canviat la pròtesi que portava al genoll dret des del 2011. És la quinzena operació a la que se sotmet. I qui sap si la niña bonita de les intervencions quirúrgiques hagi estat la causant de veure las caras bonitas de Letícia Sofia després del penós espectacle a la Catedral de Palma.

Llavors, Joan Carles necessitava el bastó per aguantar-se… Un bastó que si hagués pogut, li hagués llençat al cap de la seva jove després del lleig a Sofia. Ara, però, en principi el bastó quedarà aparcat. La operació ha estat tot un èxit, tal i com es llegeix en l’informe mèdic:

Però llegint l’informe mèdic, un no sap si parla del genoll de Joan Carles o de les relacions entre Letícia i Sofia: “Los objetivos de la cirugía han sido restaurar la alineación anatómica y mejorar la estabilidad de la rodilla y la función articular”… Però després de la imatge que han volgut donar les implicades, confidents, somrients i anant del bracet a veure el pacient, ben bé l’informe podria estar parlant d’elles: “Los objetivos de la fotografía han sido restaurar la alineación entre Letizia y Sofía y mejorar la estabilidad de la monarquía y la Casa Real”.

Juntes a l’hospital

Joan Carles s’haurà d’estar a l’Hospital Sanitas de La Moraleja fins dilluns. Per tant, avui era tarda de visites. Hi havia expectació per saber qui de la seva família l’anava a veure. Especialment la seva dona i la seva jove. I si hi anaven juntes o per separat. I la foto que molts esperaven s’ha produït fa pocs minuts. El rei Felip, la seva dona, la reina Letícia, i la reina emèrita Sofia han anat a veure Joan Carles dins el mateix cotxe oficial. Han baixat i s’han dirigit cap a la porta de l’hospital. Els espectadors de Viva la vida a Telecinco, que ho estaven donant en directe, cridaven eufòrics. Pots veure el moment clicant damunt la foto.

Pels amants de la simbologia, Felip ha tingut el “detall” d’avançar-se unes passes i deixar així que les dues protagonistes del Letiziagate entressin juntes i contentes, ensenyant una imatge de normalitat a tot el país, de aquí no ha pasado nada.

I totes dues tan amiguis. Un gest de cara a la galeria molt calculat davant la lamentable imatge que han donat a nivell mundial. Per si de cas, s’han deixat les nenes a casa i la princesa Elionor i la infanta Sofia no han aparegut a la foto. Així ens evitem que t’hagi de tornar a apartar la mà. Letícia i Sofia no se suporten. De fet, Letícia tampoc no se suporta amb Joan Carles, però avui tocava un gest després de la setmana horribilis que ha passat la monarquia espanyola. I no només s’han fet la foto juntetes, sinó que han “regalat” dues o tres imatges que exageraven una suposada bona sintonia. No només reien còmplices, sinó que Letícia també li ha obert la porta del cotxe a Sofia i just al creuar l’accés a l’hospital, li ha agafat el braç en un gest amistós. Res a veure a quan li va apartar la mà de l’espatlla d’Elionor.

Al programa de Mediaset, la presentadora Toñi Moreno li llençava floretes a la reina emèrita: “Doña Sofía, la ofendida, ha demostrado que le ha salvado el papelón a la reina Letizia”, deia, per després arrancar-se el públic de plató en aplaudiments. A Toñi Moreno se li ha vist el llautó de tenir clara preferència per la sogra més que no pas per la jove.

Siempre me he manifestado muy fan de la Reina Sofia. Hoy más.— Toñi Moreno (@tmorenomorales) 4 de abril de 2018

Y ella a ti . pic.twitter.com/t9qaqFdt7T— olga carrasco (@olguitavilanova) 4 de abril de 2018

Tot seguit, Moreno ha aclarit als espectadors que l’ha sorprès que el públic, espontàniament, es posicionés tan a favor de Sofia en detriment de Letícia. Ha agafat el testimoni la periodista Pilar Eyre per reconèixer que porta tota la setmana trobant-se persones anònimes que l’aturen allà on vagi i li demanen que li traslladi tot el suport a la reina Sofia.

Sigui com sigui, calia una intervenció d’urgència en la monarquia. Quirúrgica o del tipus que fos. I avui s’ha produït. Però que Joan Carles es vagi preparant: tornarà a haver-hi més baralles entre reines. Ja pot anar pensant el rei emèrit de què es voldrà tornar a operar perquè la seva dona i la seva jove vagin a veure’l del bracet a l’hospital.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí