Joan Carles humilia Letícia i ni la rep a l’hospital

Joan Carles està adolorit. No per la protesi de genoll que li van posar ahir -que també- sinó sobretot pel lleig que li va fer la seva jove Letícia a la seva dona, la reina Sofia. Fa molts anys que el rei emèrit té entre cella i cella la dona del seu fill Felip, i tal i com avisava Jaime Peñafiel a En Blau, ja fa temps que li veu les orelles al llop. Letícia no és cap caputxeta vermella innocent. És un llop amb pell de xai: “Si Felipe se casa con ella, se carga la monarquía”.

Mentre aquesta trontolla després del Letiziagate, a ell li han hagut de fer la quinzena intervenció quirúrgica. Per això ahir era un pacient més a l’Hospital Sanitas de La Moraleja. I com la majoria de pacients, tocaven visites.

Però el número que van fer Sofia, Felip i Letícia per netejar la mala imatge donada a la Catedral de Palma a ell no el convenç. Les dues reines van voler deixar enrera la mala relació que tenen escenificant una arribada a la clínica en l’operació hipocresia d’ahir a la tarda. Jo t’obro la porta, tu em somrius, jo t’agafo del bracet de manera carinyosa, tu em mires de manera confident… Tot molt maco de cara a la galeria. Però què va passar quan Letícia i Sofia van travessar la porta de l’hospital i van agafar l’ascensor cap a l’habitació del rei Joan Carles? Que Letícia es va haver de quedar als passadissos. El rei Joan Carles ni li va veure el pèl. Suposem que no va arribar a dir-li el que li van escridassar a Letícia en un acte, allò de “¡Fuera, antipática, floja, borde!”, però per dins seu ho pensa, i no s’està per romanços.

Tal i com va explicar la cronista reial a La Sexta noche, Pilar Eyre, el rei emèrit no va rebre la seva jove. El que en principi era només un rumor, posteriorment va ser confirmat per la mateixa periodista.

.@pilareyre: “Podría ser que don Juan Carlos ni se haya enterado de que Letizia ha ido a verle. Lo digo como rumor, todavía no lo he contrastado” #L6Ntensionreal— laSextaNoche (@SextaNocheTV) 7 de abril de 2018

Contrastado está ya! https://t.co/ockuA2XlVN— Pilar Eyre (@pilareyre) 7 de abril de 2018

Ja vam explicar que la reacció de Joan Carles en veure la baralla de reines va ser dir-li a Letícia que “Si no vols fotos de las nenes amb els avis, no haguessis tingut dues filles amb Felip”. Doncs ahir semblava que amb la seva negativa li estigués dient: “Si no volies que et barrés el pas a la clínica, no haver fet el que vas fer-li a Sofia”.

Joan Carles està disposat a apostar fort i no es deixarà convèncer per un posturisme de pa sucat amb oli. I tal i com es veu a la fotografia, dins de la clínica estava prohibit fumar i prohibit fer el paripé. Tot i les seves operacions, encara se sent fort per parar-li els peus a una Letícia que fa i desfà al seu gust sense que ningú hi digui res. Al Sábado DeluxeGustavo González va seguir en la línia de Pilar Eyre i també corroborava que el rei Joan Carles no havia volgut veure la seva jove. Les ordres eren clares. Fins i tot, sembla que hauria preguntat al seu fill Felip si Letícia havia anat a l’hospital i li han hagut de mentir dient-li que no. 

Fins a dues vegades Joan Carles hauria preguntat per la qüestió, ja que no volia veure-la ni en pintura. Potser quan es recuperi i comprovi que han utilitzat la seva estada a l’hospital per fer el número, a Joan Carles l’hauran de tornar a ingressar del disgust. Tal i com van dir a Telecinco, “se va a cabrear bastante”.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí