Un grup feixista intenta assaltar un casal de Nou Barris

I aquest què és? Constitucionalista? Tabarniano? Un pacífic ciutadà fart dels llaços d'aquests que defensa Albiol? Un equidistant? Un futur convidat de la Griso? Un antinacionalista? O és un nazi a Nou Barris agredint gent?

Nou atac feixista al casal popular Tres Voltes Rebel de Nou Barris. Els fets han tingut lloc després d’una manifestació antifeixista que ha tingut lloc aquesta tarda en aquest barri barceloní. La manifestació ha acabat sense problemes, però una estona més tard una quinzena d’ultres han començat a causar incidents a la zona i a llençar objectes contra els membres del casal.

Segons ha denunciat la CUP a través de les xarxes socials, els ultres –un dels quals duia tatuada una esvàstica– han “llançat cadires i altres objectes, com un maó, contra algunes de les persones que érem al casal”. Els Mossos i la Guàrdia Urbana han acudit al lloc dels fets per intentar impedir que els feixistes poguessin assaltar el casal.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí