Apareixen pintades de La Falange al consolat belga

L’edifici del consolat belga ha aparegut aquest dimarts ple de pintades feixistes. Totes elles estan signades per La Falange, i carreguen contra Bèlgica i el seu sistema judicial, per haver rebutjat les euroordres del jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena, i per tant, provocar que sigui el país on hi ha més exiliats. “Bélgica, refugio de delincuentes“; Bélgica, cómplice del separatismo“; “Puigdemont, a prisión“; són alguns dels lemes que es poden llegir.

Les pintades s’han fet durant aquesta matinada, ja que personal de l’edifici s’han trobat aquests lemes a primera hora del matí. A més, des del consolat no han volgut valorar els fets, i han refusat presentar cap denúncia ja que afirmen que això ho haurien de fer els propietaris de l’edifici. “És el primer cop que ens passa en els tres anys que fa que estem aquí”, asseguren, i rebutgen titllar “d’atac” aquestes pintades.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí