Elionor ja es maquilla: ombra d’ulls i ‘eyeliner’ als 12 anys

En plena polèmica sobre la sobreprotecció que Letícia imposa a les seves filles, la revista Hola ha informat en exclusiva que la princesa Elionor, el diumenge que va fer un lleig a la seva àvia després de la missa de Pasqua, anava maquillada. Si a totes les llars espanyoles amb filles menors d’edat es debat quan convé que surtin maquillades al carrer, a Zarzuela ho tenen clar: als 12 anys. La filla gran del rei Felip va pintada. El setmanari més ben informat dels Borbons, Hola, escriu un dels subtítols tan del seu estil: “Todavía viste como una niña, pero ya se atreve con un maquillaje muy sutil: sombra nácar. Línea corta en el centro del párpado inferior-como la Reina-, y “eyeliner” emmarcando las pestañas”. Ara s’entén millor el segon vídeo del mal gest de Letícia a la seva sogra: quan Sofia fa un petó al front de la nena i Letícia li neteja, no patia pel maquillatge de la reina Sofia sinó pel maquillatge de la seva filla Elionor.

El make up infantil és gairebé imperceptible pels que no són experts però Hola s’ha informat directament de fonts de Zarzuela, que han explicat com vestien les nenes: “Las dos hermanas se ponen de acuerdo: cambian las trenzas por la melena trabajada con volumen, eligen dos “looks” primaverales- Sofía a juego con la corbata del Rey- y llevan un complemento común: merceditas de ante en gris”.

A missa maquillada de miss. Com en aquells concursos de misses infantils que tan bé retrata la pel·lícula Pequeña Miss Sunshine o com les festes d’aniversari de nenes de certes cultures que consideren que als 12 anys ja fan el pas a ser una dona, pel primer gran canvi femení. La reina Letícia vol protegir l’hereva de la sobreexposició pública, però si s’hi posa, s’hi posa bé. La bíblia dels Borbons, Hola, segueix explicant què li espera als pares amb una filla pre-adolescent i a Espanya: “La princesa no tardará en empezar a hacer planes con su pandilla. La entrada a la adolescencia implica más presencia en la agenda pero también más independencia personal”. Tot anirà bé mentre la seva colla no sigui la del seu cosí Froilán.

Els monàrquics defensen que la nena s’ha de poder mostrar amb naturalitat. Si és amb la cara pintada o no, depèn de Letícia, obsessiva de les aparences fins el punt d’haver-se operat pòmuls, barbeta i nas en diverses ocasions. La nena, de moment, només eyeliner.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí