Peñafiel destrossa Letícia: “Presenten Elionor com una Lolita”

14 d’abril, dia de la República. A Zarzuela no li agrada aquesta efemèride, la de la proclamació de la II República, però si a sobre coincideix amb article de Jaime Peñafiel aleshores millor no sortir de Palau. Era esperada l’opinió del degà dels cronistes reials després de l’escena de la reconciliació entre Sofia i Letícia. Però Peñafiel ha sorprès i el que de debò li ha interessat és el que va revelar Hola i va recollir En Blau: Elionor va maquillada. El ja històric Diumenge de Resurrecció la princesa de 12 anys anava pintada i Peñafiel no té pietat: “Lo que me ha desagradado enormemente, tanto como el incidente de la catedral de Palma, es la imagen que de la heredera ofrece ¡Hola!,empezando por la foto de la portada presentándola como una lolita que no es”. La foto de portada era realment inapropiada: aquesta de melena al vent com una model:

Si Peñafiel ja va escriure que Letícia és una Barbie, ara troba un altre referent pop per a Elionor, la Lolita de Nabokov. La protagonista de la novel·la, que manté relacions sexuals amb un adult, té exactament la mateixa edat que la princesa d’Astúries: 12 anys. Un referent explícit per a l’hereva al tron. Mai ningú no s’havia atrevit a utilitzar aquest símil amb la cridada a ser la propera cap de l’Estat espanyol. Peñafiel sempre ha estat una mica kamikaze i no obeeix a pressions de Zarzuela. Afegeix “Nunca creí que a una niña de 12 años se le permitiera, no solamente lucir mechas en su rubia cabellera sino y, lo que es peor, maquillarse como una jovencita”.

Peñafiel no té com a objectiu la nena sinó qui promou aquest nou look de la menor: la seva mare. I per atacar Letícia explica el mal exemple que està donant per a totes les nenes d’Espanya utilitzant el millor: un exemple personal. Això va succeir amb la filla, també de 12 anys, de la dona de fer feines de Peñafiel: “La hija, única ella, de la señora que trabaja en mi casa y de la misma edad que Leonor, le robó esta semana el maquillaje a su madre para salir con sus amiguitas. Cuando la niña regresó y ésta la vio, no solo le echó una gran bronca sino que la castigó a no salir el próximo sábado. “¡Pero mamá, si Leonor también se maquilla!”, fue la justificación por lo que había hecho”. Peñafiel dispara amb bala. Totes les mares d’Espanya ja saben a què s’arrisquen.

La columna de l’implacable Peñafiel acaba recordant una obvietat:  “Hasta su mayoría de edad, para la que todavía faltan seis años, tratémosla no como la futura reina, ¡largo me lo fiáis! sino como la niña que es”. Però les dues paraules que Peñafiel ha escrit teclejant amb més força el seu ordinador (o la seva Olivetti) són aquestes: ¡Cuidado, Letizia!

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí