La infanta Elena, indignada amb el teatre de Letícia amb Sofia a l’hospital

La infanta Elena -com gairebé ningú dels Borbons- no suporta a la seva cunyada, la reina Letícia. L’odi que es professen no arriba al de la seva germana Cristina, però sap que totes dues estan obviades dels actes públics de la Casa Reial per ordres de la reina. Sempre que pot, evita qualsevol contacte amb Letícia, i més després que aquesta la menyspreés davant els ulls de tothom en el Letiziagate. Ahir van operar el seu pare, el rei Joan Carles, del genoll. El lligam que l’uneix amb ell és molt fort, i són moltes les mostres d’afecte públiques que li regala al seu pare. Van junts a menjar, a veure toros o el que faci falta. Però ahir Elena no va anar a veure’l a l’Hospital Sanitas de La Moraleja.

Elena sabia que ahir també hi aniria el seu germà acompanyat de la seva dona, la reina Letícia, i de la reina emèrita Sofia. La gran dels Borbons està indignada amb l’intent de netejar la seva imatge de la reina Letícia i “utilitzar” la bona voluntat de la seva mare Sofia per fer-ho. Considera que el que van escenificar ahir totes dues a les portes de l’hospital va ser un teatrín del que no pot estar més avergonyida. Per evitar fer com el seu pare, un rei Joan Carles que ni ha rebut Letícia a l’habitació, per no haver-li de girar la cara, ha preferit esperar a fer la visita l’endemà.

Froilan i l’infanta Elena

Elena arribava aquest matí a veure el seu pare, el dia després que es produís la foto de la suposada reconciliació. Ho feia sense lluir un dels seus looks habituals proclamant l’espanyolitat als quatre vents. Aquesta vegada, anava amb barret, ulleres, texans i una jaqueta encoixinada. Un look molt esportiu i una cara somrient, tot i que la processó va per dins.

Pilar Eyre, a Viva la vida a Telecinco, explica que l’enuig d’Elena i la seva germana Cristina és perquè pensen que ja ha hagut de tornar a sortir la seva mare Sofia a salvar la monarquia, “como suele hacer siempre”. Sofia s’ha empassat l’orgull pel bé de la monarquia. Però Elena no és família reial, tot i ser família del rei. Deduïm que passarà molt de temps per tornar a veure tota la família al complert, reunida i feliç.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el teu comentari!
Si us plau, introdueixi el teu nom aquí